Praktische Informatie - Rita Peuterdans

 

 

Doelgroep

Peuterdans is geschikt voor jongens en meisjes van 2,5 tot 4 jaar. In deze fase speelt fantasie een grote rol en is de drang om te bewegen en dingen te ontdekken groot.

De lessen zijn ook geschikt voor kinderen die minder spraakzaam zijn of weinig durven te ondernemen in een groep uit angst of verlegenheid. Doordat je samen rolt, vliegt, springt of samen op avontuur gaat tijdens de dansverhalen, valt niemand buiten de boot. De kinderen hebben elkaar nodig, ze doen het samen.

Traktaties

Als u tijdens de les wilt trakteren vanwege een verjaardag dan mag dat. Graag een gezonde traktatie! 

 

Voor Wie?

Voor jongens en meisjes vanaf 2,5 jaar tot 4 jaar.

Waar?

Muziekschool Maarssen, Gaslaan 12, (Muziekschool Maarssen)

Wanneer?

Vrijdagochtend van 09.00u-09.45u of van 10.00u-10.45u

Kleding

Luchtige, goed zittende kleren of balletkleren. Geen straatschoeisel in verband met de hygiëne maar blote voeten of gymschoenen met een zachte zool.

Vakanties

In de schoolvakanties zijn er geen lessen.

Lessen

Normaal gesproken per blok van 10 lessen. Nu is er voor de zomervakantie nog een kort blok van 6 lessen dat start op vrijdag 4 juni 2021.

Proefles

Een proefles is mogelijk: deze is geheel vrijblijvend. Mocht u besluiten door te gaan dan geldt het normale tarief voor het lesblok.

Kosten en betaling

70 euro per kind voor een blok van 10 lessen. Betaling geschiedt d.m.v. automatische incasso. Blok van 6 lessen is € 42

Ouders

De ouders zijn niet aanwezig tijdens de lessen. Bij de laatste les van het blok mogen de ouders mee dansen. Er is een ruimte beschikbaar waar ouders kunnen wachten tijdens de dansles. Koffie en thee is beschikbaar.

Ga naar het inschrijf formulier