Referenties - Rita Peuterdans

Referenties

“Iedere week weer een andere leuke les”

Mijn dochter Flore gaat al vier blokken lang met heel veel plezier naar ‘dansles’. Iedere week heeft Rita weer een andere leuke les voorbereid. Met steeds weer een nieuw thema en andere hulpmiddelen, zoals ballonnen, hoepels, vlaggetjes, een ‘catwalk’ etc. en hele leuke en vrolijke muziek. De lessen beginnen en eindigen altijd op dezelfde manier. Dan weten de kinderen precies waar ze aan toe zijn. Mijn dochter vind het heel leuk om op deze manier lekker te bewegen en met andere kinderen te interacteren. En juf Rita vindt ze ook erg lief. Het is een hele leuke invulling van onze vrijdagochtend!


Femke de Jager, moeder van Flore (3 jaar)

“Onze meid danst er op los!”

Al een jaar danst onze dochter nu bij Rita Peuterdans. We vinden het als ouders zelf ook leuk om de dansontwikkeling van onze dochter te zien gedurende de maanden. Tegenwoordig danst onze meid er op los! Rita begint de lessen eerst met de namen van de kinderen te klappen. Elke week is er weer een ander thema, muziek en dans. De lessen zijn daarom zeer divers! Toppunt was de eindpresentatie waarbij alle meisjes dezelfde mooie rokken aan hadden en overal ballonnen en een ballonnenboog waaronder ze konden dansen!

De lessen zijn voor kinderen tussen 2 en een half en 4 jaar. Gelukkig mag onze dochter nog een paar maanden dansen bij Rita Peuterdans. Ze doet de lessen zo enthousiast en gaat er wekelijks met plezier naar toe! We zijn blij dat zij de mogelijkheid heeft om bij Rita Peuterdans uit te bloeien tot een zelfverzekerd danseresje.


Arnoud Lesschen, vader van Caytlin (3 jaar)